Leverantörer

NIBEnibe vvs värmepump badrum

Berg-, luft/vatten- och frånluftsvärmepumpar

NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och är störst i Europa inom huvudområdet värmepumpar samt har en marknadsledande position i norra Europa inom området varmvattenberedare.

Värmepumpar för bergvärme

Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till 80%. Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjord, grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis.

Spara pengar med bergvärme

Även om värmepumpen inte betalar sig den första månaden kommer du att märka de ekonomiska fördelarna direkt genom att dina uppvärmningskostnader blir så mycket lägre. Och investeringen återbetalar sig snabbt, tack vare att NIBEs nya värmepumpar, med sitt stora driftområde, har ovanligt hög verkningsgrad.

Klicka här för att komma till NIBE

INR

inrInr är specialister på duschväggar, blandare och handdukstorkar för badrum.

Hos Inr kan vi måttbeställa din duschvägg, gå in på deras hemsida och låt dej inspireras.

Klicka här för att komma till INR

Mora Armatur

mora armaturBlandare för tvättställ, dusch, badkar och kök. Duschanordningar, vattenutkastare.

Mora Armatur är ett av Nordens ledande varumärken för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet.

Mora Armatur i mobilen

Hör du till dem som vill veta hur renoveringen av ditt kök kommer att se ut redan innan den är klar? Nu finns den möjligheten med Mora Armaturs nya applikation. Fotografera din diskbänk och infoga enkelt olika kranar.

I appen finns också Mora Armaturs energikalkylator där du kan räkna ut hur mycket du kan spara genom att byta ut sin gamla kran mot en mer energieffektiv kran. Läs mer här

Appen innehåller hela Mora Armaturs produktkatalog och laddas ner kostnadsfritt via App Store eller Android Market, sök på Mora Armatur.

Klicka här för att komma till Mora armatur

Tapwell

tapwellTapwell har en enkel affärsidé: hög kvalitet till innovativ design till bra priser. Många undrar hur det är möjligt att sälja designade kvalitetsprodukter till så bra priser. Förklaringen är lika enkel som sann: vi pressar kostnaderna mellan tillverkaren och butikshyllan. Inga onödiga handelsled.Vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design.

Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Klicka här för att komma till Tapwell

Aqua Expertaqua experten

Komplett leverantör inom vattenrening

Aqua Expert AB utvecklar och producerar vattenfilter och hydroforer. Dessutom tillhandahåller de alla sorters filtermaterial. Aqua Expert är en marknadsledande producent som kan erbjuda sina kunder allt från oberoende vattenanalyser till ett brett, driftsäkert sortiment med låga underhållskostnader.

Klicka här för att komma till Aqua Expert

IDO

ido
IDO tillverkar ett brett sortiment av badrumsinredningar, såsom tvättställ, duschar, wc-stolar, badkar samt tillbehör till dessa. Besök gärna IDO’s hemsida via länken här intill.

Klicka här för att komma till IDO

Metro Therm

metrothermMETRO THERM´s affärsidé består i att utveckla och leverera alla former av lösningar för uppvärmning av vatten.

I sortimentet ingår

- Avfuktare
– Fjärrvärme
– Genomströmningsvärmare
– Varmvattenberedare
– Pannor
– Ackumulatortankar
– Pelletsbrännare
– Flissystem
– Solvärmesystem

Klicka här för att komma till Metro Therm

Purus

purusVarumärket Purus har en stark ställning på den svenska marknaden – synonymt med hög kvalitet och säkerhet. Det självklara valet för golvbrunnar, inomhusavlopp, rostfri sanitet och rostfri inredning.

Klicka här för att komma till Purus

Grohe

groheBlandare med prisbelönt design till badrum, dusch och kök.

Klicka här för att komma till Grohe

Lenhovda Radiatorfabrik

lenhovdaRadiatorKvalitetsradiatore från Sveriges enda radiatortillverkare.

Lenhovda Radiatorfabrik kan tillverka det du vill ha – som boende, installatör, konstruktör eller entreprenör. Vare sig det gäller sektions- eller panelradiatorer kan vi tillverka exakt det du som kund vill ha.

Kundanpassad kvalitetsproduktion med korta leveranstider.

Här finns industrirobotar och de senaste maskinerna anpassade för radiatortillverkning – i kombination med manuellt hantverkskunnande för flexibel kortserieproduktion.

Klicka här för att komma till Lenhovda Radiatorfabrik

Dansani

dansaniDansani tillverkar badrumsmöbler, duschkabiner och duschväggar med an skandinavisk stilren design för det moderna hemmet.

Klicka här för att komma till Dansani

Svedbergs

svedbergsVi är specialister inom ett område: badrum. Där strävar vi efter att utveckla de bästa produkterna inom badrumsmöbler, bastu, dusch och wc, del för del, utan att förlora helhetsblicken

Svedbergs ska utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utgår ifrån de behov du har i ditt badrum, när vi utvecklar våra produkter. Att vi dessutom tillverkar merparten av produkterna i våra egna fabriker i och omkring Dalstorp, Västergötland, borgar för att de håller en hög kvalité och passar för oss nordbor.

Klicka här för att komma till Svedbergs

Värmebaronen

varmebaronenVärmebaronen är ett unikt företag inom energibranschen då samtliga produkter i det stora sortimentet konstrueras och tillverkas i Sverige i egen fabrik. Det ger full kontroll över produktionen, vilket borgar för kvalitet.
För att kunna konkurrera med lågprisprodukter från det forna östblocket och Asien har Värmebaronen investerat miljontals kronor i det allra senaste i maskinväg. Det senaste tillskottet är en rörlaser, i storlek med ett mindre pendeltåg. Där tillverkas bl a brännarröret till pelletsbrännaren Viking Bio.
Företagets positiva utveckling har belönats med t ex Dagens Industri´s Gasellpris som ges till företag med god tillväxt och lönsamhet. Värmebaronen har också tilldelats priser för sin strävan att utveckla och tillverka miljövänliga produkter.

Klicka här för att komma till Värmebaronen

Uponor

upnorUponor tillverkar golvvärme, vatten, avlopp, värmegolv, energi, el och tele, kulvert, data, ventilation, radiatorer samt tappvattensystem.

Klicka här för att komma till Uponor

IFÖ

iföIfö tillverkar ett brett sortiment av badrumsmöbler, blandare, diskbänkar, duschar, wc-stolar och andra produkter för bad tvätt och kök. Besök gärna Ifö’s hemsida via länken här intill.

Klicka här för att komma till IFÖ

Aspen

aspenMed genomtänkta och väldesignade möbler låter vi naturens lugn flytta in i ditt badrum.
Här är det skönt att vakna, och här kan du hämta kraft inför vardagens alla måsten.
Vilket badrum vaknar du skönast i?

Klicka här för att komma till Aspen

CTC

Värmepumpar för luft & vatten

CTCMed en luftvärmepump av hög kvalitet från CTC har du möjlighet att med hjälp av luftvärme sänka din energiförbrukning med upp till 65 %. En luftvattenvärmepump ska absolut inte jämföras med en luftvärmepump (kallas också luftluftvärmepump). En luftvattenvärmepump som finns hos CTC levererar både värme och varmvatten till huset. Den hämtar energi från utomhusluften, vissa modeller ner till -20°C.

CTC luftvattenvärmepumpar finns för installation utomhus (CTC EcoAir), vilket är vanligast. Alla CTC-värmepumpar kan också installeras så att den samkörs med andra värmesystem.

Klicka här för att komma till CTC

Thermotech

thermotechSkräddarsydda system för vattenburen golvvärme, tappvatten och solvärme
Thermotech har alltid kunden i fokus. Det ska vara enkelt och tryggt att beställa, installera och använda våra kompletta system för golvvärme, vattendistribution och solvärme. Vi utvecklar och designar produkter med den senaste tekniken, som är enkla att installera och kundanpassa. Att de dessutom är prisvärda och snygga att se på gör inte saken sämre. Våra leveranser skickas direkt till byggplats eller dit kunden vill ha dem. Vi hjälper dig gärna med en komfortabel och energismart värmelösning!

ThermoSystem golvärme

Thermotech har ett komplett sortiment av vattenburen golvvärme för alla typer av underlag både vid renovering och nybyggnation. Vi hjälper dig att projektera en skräddarsydd och energismart systemlösning utifrån dina förutsättningar.

Thermotech MultiSystem

Komplett sortiment för tappvatten- och radiatorinstallationer.

Thermotech solvärme

Användarvänlighet, design och miljö har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta solvärmepaket som är enkla att installera och har en genomtänkt formgivning så att komponenterna pryder sin plats.

Klicka här för att komma till Thermotech

Danfoss

danfossDanfoss erbjuder ett omfattande sortiment av bl a radiatorventiler, styr och reglerutrustning för klimatstyrning. Robust byggda och designade för att möta de stränga kraven i de kommersiella och industriella sektorerna.

Klicka här för att komma till Danfoss

Purmo

purmo_jvvsPurmo och Thermopanel har en årlig försäljning på ca 2,5 miljoner radiatorer och är idag världens ledande tillverkare av stålpanelradiatorer. Purmo och Thermopanel är två internationellt varumärken med försäljning inom hela EU, Öst-Europa, Japan, Ryssland och Kina. Purmo och Thermopanel är klara marknadsledare i Skandinavien, Baltikum och Polen.

Klicka här för att komma till Purmo

HansGrohe

hansGroheKreativa idéer är tradition hos Hansgrohe. Företaget samarbetar med framgångsrika designers över hela världen. Vi anordnar Workshops med framstående, kreativa personer och planerare, som utvecklar visioner för framtidens badrum. Med detta tydliga engagemang i skapandeprocessen har Hansgrohe, under de senaste åren, vunnit mer än 300 priser internationellt.

Klicka här för att komma till HansGrohe

Baxi

baxiBaxi tillverkar produkter för uppvärmning av bostäder, fastigheter och lokaler.
I produktsortimentet finns Pannor för ved, pellets och oljeeldning, brännare för fastighetsvärme samt solfångare.

Klicka här för att komma till Baxi

Nimo

nimo_jvvsNimo tillverkar produkter för klädvårdsrum t ex torkskåp, tvättbänkar, strykskåp, tvättlådor mm.

Klicka här för att komma till Nimo

Hafa

hafa_jvvsDesignat, utvecklat och tillverkat i Sverige.

Hafa badrum har designat och tillverkat badrumsprodukter i över 40 år och vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet i ett badrum. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter från Sverige. Massagebadkar som är en tekniskt avancerad produkt tillverkar vi i Sverige i vår egen fabrik. Där testar vi alla badkar innan vi skickar dem vidare till dig. För oss innebär det att vi levererar en bra produkt och att vi minimerar frakter och skänker en tanke till miljön.

Klicka här för att komma till Hafa

Europe vattenrening

europe_vattenreningVi är en av Nordens största lagerhållare, butik med kompletta sortiment av egenutvecklade vattenreningsprodukter! Leverans dagen efter!

Vårt kvalitetsmärke Europe Filtersystem med naturlig vattenrening utan kemikalier är vida känt över Norden som driftsäkert, lättmonterat & användarvänligt!

Klicka här för att komma till Europe vattenrening